fbpx

BLIV FRI FOR ABSTINENSER UDEN BRUG AF MEDICIN

Hos Stopnu tilbyder vi ambulant alkohol, medicin og stofbehandling – men først bliver du abstinensfri.

StopNu har specielle i individuel tilpasset og skræddersyet abstinensbehandling, – helt uden brug af medicin.

Det “stof” du tager, påvirker nogle bestemte områder i hjernen. “Stoffet” skaber tilvænning dvs. at hjernen vænner sig til den mængde som den modtager daglig, det betyder at hjernens receptorer bliver konstant mættet. Reduktionen eller stop af en tilvant mængde “stof” kan give ubehagelige abstinenser. Hjernen mærker hurtigt underskud af det den er vant til at modtage og sender signaler til kroppen om mangel i form af abstinenssymptomer.  Du vil derfor opleve mentale og fysiske abstinenssymptomer. Desuden påvirker “stoffet” dit nervesystem som gør at nervesystemet bliver overaktiv/overpirret og det kan føles som om at kroppen er i konstant uro og alarmberedskab.

I vores abstinensbehandling bruger vi Biofeedback PEMF (svage elektromagnetiske impulser) til at lindre og fjerne abstinenssymptomerne samt bringe det overaktive nervesystem i ro. Der er ingen bivirkninger og ubehag forbundet med denne form for behandling.

SÅDAN STOPPER DU – BLIV ABSTINENSFRI

Med PEMF-Biofeedback undgår du abstinenser i afgiftningsfasen, så du ikke har trang til ’stoffet’ og ikke får skabt en ny afhængighed af medicin. Du vil også mærke vedvarende overskud i behandlingsforløbet, fordi du bliver kognitivt styrket, kommer af med tankemylder og opnår ro fysisk og psykisk.

Behandlingen med Biofeedback gør dermed, at du får lettere ved at holde fast i din beslutning om at komme ud af din afhængighed via professionel hjælp

Det får du:

Ambulant Forløb: 

Sessioner af 1 time som er en  behandling med Biofeedback

( svage elektro-megnetiske impulser ). 

HVORDAN KOMMER DU VIDERE

Hos os møder du en behandler, som spørger ind til din afhængighed og din motivation for at komme ud af den. Alt sammen for at tilrettelægge behandlingen bedst muligt efter dit behov. Derefter lægger vi sammen en plan for din abstinensbehandling, som strækker sig over 6-8 sessioner af 1 times varighed.

Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Mellem hver session får du noget at arbejde med til næste gang – tilpasset dit behov og din personlighed. På den måde bliver du støttet hele vejen.

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding