fbpx

Sådan kickstarter du et varigt vægttab i overgangsalderen, uden at tælle kalorier

Samtidig med, at du får mere overskud i hverdagen, lethed i kroppen og livsglæde til følge.

En Kom-Godt-Igang-Mini-guide til dig der oplever, at vægten, mangel på overskud og de små-skavanker der viser sig i overgangsalderen er svær at styre og få bugt med, men som ikke orker kalorietælling eller har prøvet det meste!

Vægttab i overgangsalderen har ry for at være svært, genstridigt og endnu en faktor at forholde sig til, mens man måske også tackler andre gener.

At det ligefrem skulle kunne give energi og glæde ligger langt fra dets ry.

Ikke desto mindre kan en nænsom og lettilgængelig måde at leve på, give et varigt vægttab med mere overskud, lethed i kroppen og livsglæde til følge.

Er du træt af, at føle dig træt, sulten og med et ustyrligt sukkermonster siddende på skulderen? 

Har du prøvet alverdens måder at få bugt med både overflødige kilo, små-skavanker og træthed her midt i livet, men INTET har rigtig virket?  – Så er du kommet til det rette sted!

Lad mig hjælpe dig godt i gang, så du kan få bugt med kiloene  – OG skabe en ny sundere krop i balance, UDEN sult, kalorietælling, mærkelige fødevarer eller hård træning! 

Mini-Guiden er for dig der:

  • Gerne vil smide nogle af de genstridige “Overgangsalder kilo”, UDEN at skulle tælle kalorier, men ved at spise nærende og sund mad. 
  • Er parat til at arbejde med dine tankemønstre og gamle vaner (de styrer nemlig også en stor del af de genstridige kilo!)
  • Gerne vil sove bedre om natten uden skavanker og uro i kroppen
  • Er klar til at slippe overtænkningen og nyde en ny hverdag med vægttab og fornyet styrke.
  • Har fået nok af , at være energiforladt, overladt til dig selv med alle dine overgangsalder symptomer, og så klar til at få hjælp og fornyet styrke!

“Tidligere spiste jeg meget kød, søde sager og drak et glas vin dagligt. Er nu, takket være mini-guiden i gang med at ændre mine spisevaner. Elsker allerede min juice, frugt og den lethed jeg har fået i min krop. Mine hud-forandringer forsvinder langsomt og jeg bruger ikke længere den samme mængde salve jeg gjorde før.”

Maria K

“Jeg er i gang med mini-guiden og er ved at lære at håndtere mine udfordringer i overgangsalderen. Efter blot en måned sover jeg bedre og har mere ro i hovedet og i kroppen. Vægten er langsomt på vej ned så jeg er glad og fortrøstningsfuld.”

Sofie M

“Jeg har døjet med forstoppelsen og oppustet mave i nogle år. Min vægt har også været svingende længe. Har prøvet mange forskellige kure men med en kortvarig effekt og afsavn. Har nu spist og levet efter Beata’s anbefalinger i 3 uger og kan allerede mærke mere energi og min fordøjelse har det så meget bedre. Denne gang fortsætter jeg, da jeg er klar over, at det kræver mere end blot en kur til at får det bedre og frigive nogle kilo. Tak for det skub du har givet mig.”

Kirsten J

Det ER muligt at tabe sig i overgangsalderen

Hvis du tidligere i dit liv har været vant til at tage en hurtig slankekur eller gå efter et hurtigt vægttab, når bukserne strammede, har du sikkert hurtigt fundet ud af, at det næppe er den rette strategi i overgangsalderen.

I stedet har du brug for nogle nye og langsigtede vaner, som tager højde for den nye hormonelle situaiton, du er i.

Tilpasser  du i stedet din kost og livsstil til overgangsalderen, kan du faktisk opleve, at vægten går ned og symptomerne på overgangsalderen måske endda lindres, og det er præcis derfor at det er den FOKUS denne Mini-Guide giver dig!

Om man ligefrem kan spise sin overgangsalder helt væk er nok meget individuelt, men rigtig mange oplever betydelig bedre velbefindende og velvære, når kosten kommer på plads.

Guidens opbygning

Sådan sikre jeg dig en succesfuld kikstart igennem mini-guiden….

Alt er online og du kan gøre det i dit eget tempo

Så snart du har tilmeldt dig via en af de orange knapper her på siden, modtager du en velkomst e-mail med alle detaljerne, og login til den online platform, hvor alt materialet ligger på inkl. øvelser og trin-for-trin spiseguide. 

Da det hele ligger online, kan du gøre det i dit eget tempo, jeg anbefaler dog, at du giver dig selv 10-30 minutter dagligt i de første 30 dage, til at arbejde dig ind i dine nye vaner. 

Dette program er også egent til at skabe en ny sund livsstil, hvor dit eget velbefindende kommer i fokus!

Udrensning af affaldsstoffer og vægttab

Med denne mini-guide lærer du, hvordan du med  justeringer af dine daglige vaner kan opnå varigt vægttab, også selvom du indtil videre har fundet det svært at komme af med overflødige kilo.

Som en sidegevinst vil indsatsen samtidig aktivere og styrke din krops selvhelbredelsessystem, efterhånden som kroppen aflastes for giftstoffer.

Din krop begynder langsomt at omstille sig efter blot 5-6 dage, og du vil begynde at opleve vægttab, men mest af alt vil du begynde at opleve alle dine små-skavanker blive mindre. 

Få styr på tankerne og støt dit vægttab til succes

Det hele begynder med dit Mindset, og i denne guide giver jeg dig indsigten i, hvordan du kan vælge et Mindset, der støtter dig i at nå dit vægttab.

Et positivt Mindset fremmer selvomsorg og prioritering af egen sundhed og velvære.

Dette kan i sig selv føre til sunde valg i kosten og regelmæssig motion.

Derfor vil fokus i denne mini-guide ikke kun fokusere på maden, men i lige så høj grad på, hvad du tænker, ikke mindst om dig selv. 

Alt dette får du til at kickstarte dit vægttab og en sund krop i overgangsalderen

At få succes med et vægttab og at skabe en krop uden skavanker, behøver ikke betyde at man skal tælle kalorier, være sulten hele tiden eller træne hårdt i fitness centeret…

01

Sådan træner du dit Mindset

Har du fået mange negative tanker under overgangsalderen, og har dette indre negative kaos en opgivende virkning på dig, så du slet ikke når til at håndtere de forandringer, der er kommet med overgangsalderen?

Du kan sætte dig selv fri fra denne negative spiral ved at arbejde med dit mindset, og nå over i et mere givende og nærende tankesæt.

Det hele begynder med dit mindset, og guiden giver dig indsigten i, hvordan du kan vælge et mindset, der støtter dig i at nå dit vægttab.

02

Udrensningens afgørende betydning for kroppen

Jeg introducerer dig for viden om udrensning og dets afgørende betydning for, at kroppen slipper den overflødige vægt.

Én af de mest almindelige årsager til forskellige skavanker og vægtøgning er nemlig forurening af kroppen med tungmetaller, giftstoffer, ugunstige bakterier, svampe og vira, der producerer enorme mængder af skadeligt affald og toksiner. 

I overgangsalderen vil mange begynde at mærke ekstra meget til disse skavanker, og derfor vil du lære, hvordan du nemt og uden ubehag kan begynde at udrense din krop.

03

Sådan sammensætter du kosten optimalt

Jeg vil i denne mini-guide introducere dig til en helt unik måde du kan sammensætte din kost på, som både støtter din udrensning, din krop og genererer et sundt vægttab, og skaber en generel velvære i hele din krop. 

Du spiser helt almindeligt mad, som kan købes i supermarkedet, men der vil være en afgørende måde at spise på, hvor grøntsager og frugt vil få en stor andel i din kost. (Dette er dog hverken en madplan eller stor opskriftssamling, men en helt unik måde at spise og sammensætte din mad på, hvor grøntsager og frugt er primusmotor i din dagligdag.!) 

04

Min egen success historie

Jeg har selv, som mange andre, troet på, at en varieret kost, hvor man bare fik lidt af hvert, ville kunne holde mig sund og fri for skavanker. Sådan var det ikke helt. – og slet ikke da jeg ramte overgangsalderen.

Jeg deler i guiden: Sådan kickstarter du varigt vægttab, uden at tælle kalorier

Hvordan jeg pludselig dagligt døjede med oppustet mave, sure opstød, forhøjet kolesteroltal, og tallene for skjoldbruskkirtlen var heller ikke gode – og måtte tage medicin.

Min vægt var højere end nogen sinde før – hvilket også påvirkede mig psykisk. 

Til hvordan jeg i dag har en hverdag uden hverken medicin,  et forstoppet system, og langt mere overskud, foruden mit fantastiske vægttab, der både har givet mig en indre, som ydre lykke. 

Det er ALDRIG for sent at starte

Selv om du måske har startet på en kur, vægttab eller sundere livsstil før, og ikke er kommet i mål,  så er det ALDRIG for sent at starte igen.

Det rette tidspunkt kommer aldrig, men hvis du er træt af at være træt. Træt af at døje med forskellige skavanker, og føle tunghed i kroppen – så er det måske i dag DU skal tage beslutningen om at gøre noget andet!? 

Tilmeld dig med det samme og kom i gang allerede i dag!

Guiden kræver ingen forberedelse eller forudkendskab – Jeg har sørget for det hele & hjælper dig trin for trin på vej, til en sunder, gladere og lettere udgave af DIG!

“Indsæt billede  ovenfor plus kundeudtalelse her som tekst”

Dorthe Sommerløkke

“Indsæt billede  ovenfor plus kundeudtalelse her som tekst”

Tina Kjær

Det er IKKE et quickfix

Selv om det er en udrensende proces og de fleste oplever et hurtigt vægttab i starten, er dette IKKE et quickfix.

Dette er en mini-guide der kan give dig et KICKSTART  til dig der har oplevet at overgangsalderens vægtøgning er genstridig, og hvor intet andet rigtigt har virket.

Men det er også en mini-guide til dig der gerne vil skabe en langvarig sundere livsstil, komme af med dårlige vaner, sukkerafhængighed og inflammation i kroppen. 

Denne guide kræver at du er parat til at ændre nogle (dårlige) vaner, og det kræver en indsats – Men jeg lover dig også, at giver du det et reelt forsøg, så vil du opleve de vildeste resultater og et langt bedre og sundere liv. 

Lige nu kan du få adgang med mere end 50% RABAT og kan komme med for blot 1.200 kroner! – OG du kan ovenikøbet betale i optil 4 rater så du kan få adgang til det hele i dag for KUN 300,-!  Billigere bliver det ikke – men effekten er 1000 gange mere værd! 

Slut med dårlig søvn og smerter

Mini-guiden er ikke nem for alle, men det er lavet til alle! (medmindre du har sukkersyge og ikke spiser frugt) 

Med det mener jeg, at guiden kan være en omvæltning for nogle at gå i gang med, fordi det kræver at vi/du skal tage et nyt bevidst valg om at gøre noget andet end du plejer. 

Men det er en guide der er lavet til ALLE i overgangsalderen, som gerne vil mærke og se en anden udgave af dem selv.

Guiden kan altså være ikke blot en kickstart til et vægttab, MEN en livsforandrende guide, også for dig!

HUSK at du kan betale i op til 4 rater og komme med for blot 300,- i dag!

Hej, jeg er Beata

Jeg er bl.a. uddannet både kostvejleder og Psykoterapeut, samt Certificeret Metakognitiv Stress Coach og misbrugsbehandler

Jeg har selv, som mange andre, troet på, at en varieret kost, hvor man bare fik lidt af hvert, ville kunne holde mig sund og fri for skavanker.

Sådan var det ikke helt, og specielt ikke da jeg gik i overgangsalderen.

Selvom jeg ikke så mig selv som syg, og selvom jeg på ingen måde følte mig syg, døjede jeg dagligt med oppustet mave og sure opstød. Oveni viste mit kolesteroltal sig at være forhøjet og tallene for skjoldbruskkirtlen var heller ikke gode.

Jeg fik piller for konstant sure opstød – med melding fra min læge om, at det var for resten af livet!

Min vægt var højere end nogen sinde før – hvilket også påvirkede mig psykisk. Mig, der næsten aldrig gik til lægen, var pludselig en af dem, der sad i lægens venteværelse!

Adskillige undersøgelser og prøver fik mig til at indse at jeg SELV måtte tage handling og gøre noget.

Og det er lige præcis det jeg nu også hjælper andre kvinder med i dag, gennem denne guide. 

Jeg fik nemlig vendt det hele på hovedet, tog en beslutning om at ændre på både min kost, og på mit Mindset – Og resultaterne er fantastiske! 

Ingen overgangsaldergener, ingen sure opstød, vægttab, ingen inflammation i kroppen og IGEN medicin!

Tag et valg i dag!

Slut med bukser der strammer, inflammation & smerter i kroppen…

Tag handling i dag og se resultater om få uger!

FAQ

Hvad koster det at være med?

Guiden koster normalt 2.500 kroner  – Men lige nu kører jeg en kampagne, hvor du kan komme med for blot 1.200 kroner!  PLUS du kan betale i optil 4 rater, hvilket betyder at du kan få adgang til det hele i dag for blot 300 kr.!

Du beholder adgangen til mini-guiden og til alt materialet til evig tid, og kan læse og se med, så mange gange du vil.

Hvornår starter Mini-guiden?

Guiden starter med det samme, du tilmelder dig og køber adgang – Uanset hvilken dag eller tidspunkt på ugen.

Du får en velkomst mail med login til platformen, hvor alt materiale ligger.

Det betyder at du behøver ikke at vente til en bestemt dato, men kan komme i gang allerede i dag!

Kan man få hjælp direkte af dig Beate

Både ja og nej. 

Du er altid velkommen til at skrive til mig, og stille de evt. spørgsmål du måtte have til mini-guiden, dets indhold mv.

Men det er ikke muligt at få min direkte personlige 1:1 hjælp med denne guide men det er muligt at tilkøbe 1:1 sessioner eller en tid i min klinik, hvor jeg bl.a. kan hjælpe dig af med din sukkertræng, hvis du har brug for yderligere hjælp. 

Kan mini-guiden hjælpe mig, hvis jeg skal tabe mig mange kilo?

Alle vil helt sikkert få noget ud af guiden, uanset det antal kilo man ønsker at tabe. 

Dette er en fænomenalt guide til både at kickstarte et vægttab og begynde udrensning af affaldsstoffer og inflammation, så du kan skabe et bedre klima for dine organer og hormoner.

Du vil begynde at se kiloene ryge lige så stille, og på en måde, hvor din krop bliver langsomt men sikkert sundere. ( Specielt hvis du også oplever smerter i kroppen og leddene. )

Skal jeg spise noget specielt og kan min familie også spise med?

I guiden anbefaler jeg, at du skal indtage en masse frugt og grøntsager i en stor del af dagen, og der vil være en anbefaling af, hvornår du indtager forskellige fødevarer, så din krop får de bedste vilkår. 

Men du kan sagtens spise almindelig sund mad resten af dagen. 

Det er en tilvænning at spise mere grønt og frugt og måske vil din familie gerne kunne spise som de plejer, men alle har altid godt af grøntsager og frugt. 

Kom i gang allerede i dag!

Jo før du starter - jo før kommer du i mål!

Tilmeld dig Mini-guiden i dag for blot 1.200 kroner ( du sparer lige nu mere end 50%) , Kan betale i optil 4 rater og kan få adgang til det hele i dag for BLOT 300 kr. –  modtag en mail med login til online platformen indenfor for få minutter – Og du er igang!