fbpx

KLAR TIL AT SIGE FARVEL TIL ET LIV MED ALKOHOL?

Med vores hjælp kan du sige goddag til et liv uden alkoholafhængighed

Drikker du for meget? Får selv de bedste argumenter dig ikke til at stoppe? Ville du ønske, at din krop var i balance? At der var ro i dit sind, og at du var mere nærværende overfor dem, der holder af dig? Et Stopnu behandlingsforløb kan få dig ud af din alkoholafhængighed og abstinenser — uden brug af medicin. Din krop bliver naturligt afgiftet og hjulpet af med de skader, alkoholen har givet, ligesom du bliver mentalt stabil. Behandling uden brug af medicin gør, at du ikke erstatter dit alkoholmisbrug med et andet misbrug, hvilket minimerer risikoen for at falde i … igen.

SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ud af alkoholafhængighed ved
hjælp af Biofeedback og samtaleterapi. Nogle havde prøvet at stoppe mange gange, mens andre kom til os efter første gang, det blev svært at lade alkoholen være. Vil du også stoppe nu, hurtigt og uden ubehag? Så står vi klar til at afvænne dig fysisk via Biofeedback og mentalt via samtaleterapi – i lige præcis det omfang, der passer dit behov.

Det får du:

Ambulant Forløb :
Sessioner af 1 time kombination af Biofeedback – Abstinensbehandling
Samtaleterapi / Coaching

HVORDAN KOMMER DU VIDERE

Vil du slippe din alkoholafhængighed, er det ikke nok, at ”du tager dig sammen” (og slet ikke hvis andre beder dig om det). Du er nødt til selv at ville – og både blive fri af trangen til alkoholen og de indgroede vaner. Det får du effektiv behandling og professionel hjælp til hos os, så du kan stoppe hurtigere, lettere og for altid. Det foregår sådan her:

Behandlingsforløbet er individuelt tilpasset. Det bedste resultat opnår du ved, at vi planlægger behandlingen fra gang til gang, så den støtter dig i takt med dine fremskridt. Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Mellem hver session får du noget at arbejde med til næste gang – tilpasset dit behov og din personlighed. På den måde bliver du støttet hele vejen.

Her arbejder vi på baggrund af samtale med motivation, risiko-situationer og strategier for, hvad du gør, hvis du får lyst til de gamle vaner igen. Via Biofeedback-metoden hjælper vi dig også ud af din fysiske afhængighed, så alkoholtrangen bliver erstattet med ro og balance, og du undgår abstinenser.

 

Jeg havde erkendt, at jeg behøvede hjælp til at komme ud af mit alkoholmisbrug og kontaktede derfor STOPNU. Her havde jeg tidligere fået hjælp til at blive røgfri – og er det stadig på 5. år! Mine hænder rystede kraftigt, og abstinenserne var store, da jeg mødte op til den første behandling med Biofeedback-metoden, men allerede da jeg gik derfra, var min fysiske uro reduceret med 85 %, og efter anden behandling var den væk. Metoden og samtalen, som også var en del af behandlingsforløbet, har gjort, at min krop nu er i balance – helt uden at bruge medicin! Jeg kan stærkt anbefale denne måde at komme ud af alkoholisme på.

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding