fbpx

GIV DIN HJERNE EN PAUSE… KOM AF MED TANKEMYLDER

Bliv fri for stresset tanker
Som mennesker tænker vi meget, ja vi gør det hele tiden – og aldeles uden at tænke over det. Vores tanker kan være glade, ubekymrede og omhandle alt muligt. Det er fuldstændig, som det skal være. Men nogle gange bliver vores tanker overvældende og fulde af bekymringer. Udløser én tanke et endeløst grubleri, hvor den ene tanke afløser den anden og du oplever at du ikke kan ”stå af tankerne”, så oplever du det, man kalder tankemylder. Er du for lang tid i denne tilstand kan du få følelsen af at du har mistet kontrollen over dine tanker. Du risikerer også på sigt at udvikle stress, angst eller depression. Den gode nyhed er, at du med de rigtige redskaber kan komme af med tankemyldret igen.

Lær at håndtere tankerne 
Stopnu tilbyder et forløb, hvor du lærer at håndtere de uhensigtsmæssige tanker. Undervejs bliver du bevidst om, hvordan du reagerer på dine tanker. Du finder ud af, at det ikke er indholdet af tankerne, der er vigtigt, men hvad du stiller op med dem, når de viser sig. Du får det man kalder fleksibel kontrol. Fleksibel kontrol betyder, at du når dertil, hvor du kan vælge, hvor meget eller hvor lidt fokus tankerne skal have.  Og du vil opleve at få det meget bedre, når du ved, hvordan du skal reagere på dine tanker og følelser.

Varighed og metode
Forløbet er sammensat af metakognitiv terapi og biofeedback. Metakognitiv terapi er en redskabsbaseret metode. Du lærer nogle konkrete og brugbare værktøjer som kan anvendes med det samme. Og når du først har lært værktøjerne, så kan du altid tage dem frem og bruge dem. Biofeedback er svage elektromagnetiske impulser, som med det samme får det overaktive nervesystem til at falde til ro.

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?