fbpx

GIV DIN HJERNE EN PAUSE… KOM AF MED TANKEMYLDER

Vink farvel til stresssmptomer, stressende tanker og bekymringer

VARIGHED OG METODE

Stopnu tilbyder et forløb, hvor du kommer af med fysiske stresssymptomer og lærer at håndtere de uhensigtsmæssige tanker. Forløbet er sammensat af metakognitiv terapi og biofeedback. Metakognitiv terapi er en redskabsbaseret metode. Du lærer nogle konkrete og brugbare værktøjer, som kan anvendes med det samme. Og når du først har lært værktøjerne, så kan du altid tage dem frem og bruge dem. Biofeedback er svage elektromagnetiske impulser, som med det samme får det overaktive nervesystem til at falde til ro.

Under stress arbejder hjernen  for fuld styrke.  Signaler i hjernen fungerer ikke optimalt og er overaktive. Nervesystemet føles overpirret, og man mærker uro og anspændthed i kroppen. Biofeedback stimulerer nogle bestemte områder i hjernen, der er påvirket af stress og derved optimerer signalernes aktivitet. Kort sagt får hjernen og nervesystemet lidt hjælp til at genoprette den nødvendige balance.

LÆR AT HÅNDTERE TANKERNE

Undervejs i forløbet bliver du bevidst om, hvordan du reagerer på dine tanker. Du finder ud af, at det ikke er indholdet af tankerne, der er vigtigt, men hvad du stiller op med dem, når de viser sig. Du får det man kalder fleksibel kontrol. Fleksibel kontrol betyder, at du når dertil, hvor du kan vælge, hvor meget eller hvor lidt fokus tankerne skal have.  Og du vil opleve at få det meget bedre, når du ved, hvordan du skal reagere på dine tanker og følelser. 

DERFOR OPSTÅR TANKEMYLDER

Som mennesker tænker vi meget, ja vi gør det hele tiden – og aldeles uden at tænke over det. Vores tanker kan være glade, ubekymrede og omhandle alt muligt. Det er fuldstændig, som det skal være. Men nogle gange bliver vores tanker overvældende og fulde af bekymringer. Udløser én tanke et endeløst grubleri, hvor den ene tanke afløser den anden og du oplever at du ikke kan ”stå af tankerne”, så oplever du det, man kalder tankemylder. Er du for lang tid i denne tilstand kan du få følelsen af at du har mistet kontrollen over dine tanker. Du risikerer også på sigt at udvikle stress, angst eller depression. Den gode nyhed er, at du med de rigtige redskaber kan komme af med tankemyldret igen. Faktisk er bekymringer og grublerier nemme at få kontrol over. Vi kan ikke forhindre tanker i at opstå, men vi kan lærer, hvordan vi vil reagere på dem og hvordan vi stopper tankestrømmen.

Gennem forløbet hos StopNu har jeg oplevet at få den eftertragtede ro. Faktisk fik jeg pludselig så meget ro, at jeg lige skulle vænne mig til det… Behandlingen har haft en meget hurtig og positiv effekt. Nu kan jeg endelig overskue og planlægge mine dage og opgaver. Og jeg har fået overskud nok til at kunne håndtere tankerne, når jeg indimellem bliver presset. Jeg vil varmt anbefale StopNu, da jeg virkelig er blevet hjulpet!

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding