fbpx

SLIP STOFFERNE OG STYR (DIT LIV) IGEN

Uanset om du vil stoppe med at ryge hash, tage kokain eller amfetamin, er det ikke nok, at “du tager dig sammen” (og slet ikke hvis andre beder dig om det). Så lad os hjælpe.

Du er nødt til selv at have lysten til at stoppe for både at blive fri af trangen til “stoffet” og de indgroede vaner. Når du udelukkende bruger din viljestyrke til at stoppe på egen hånd, tvinger du nemlig dig selv ud af afhængigheden – med stor fare for at falde i igen. Får du derimod professionel hjælp til både den fysiske og den mentale afvænning, bliver du støttet hele vejen og er drevet af lyst – hvilket sikrer det bedste resultat.

SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ud af afhængighed ved hjælp af Biofeedback og samtaleterapi. Nogle havde prøvet at stoppe mange gange, mens andre kom til os efter første gang, det blev svært at lade ’stoffet’ ligge. Vil du også stoppe nu, hurtigt og uden ubehag? Så står vi klar til at afvænne dig fysisk via Biofeedback og mentalt via samtaleterapi – i lige præcis det omfang, der passer dit behov.

Det får du:

Før-samtale (gratis)
12 sessioner af 1 time
Biofeedback
Samtaleterapi / Coaching

Pris:

For forløbet 18.500 kr.

HVORDAN KOMMER DU VIDERE

Hos os møder du en behandler, som spørger ind til din afhængighed og din motivation for at stoppe. Alt sammen for at tilrettelægge behandlingen bedst muligt efter dit behandlingsforløb, som strækker sig over 12 sessioner af 1 times varighed.

Det bedste resultat opnår du ved, at vi planlægger behandlingen fra gang til gang, så den støtter dig i takt med dine fremskridt. Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Mellem hver session får du noget at arbejde med til næste gang – tilpasset dit behov og din personlighed. På den måde bliver du støttet hele vejen.

Her arbejder vi på baggrund af samtale med motivation, risiko-situationer og strategier for, hvad du gør, hvis du får lyst til de gamle vaner igen. Via Biofeedback- metoden hjælper vi dig også ud af din fysiske afhængighed, så trangen til stoffet bliver erstattet med ro og balance, og du undgår abstinenser.
Abstinensbehandling (uden brug af medicin) kommer forud for dette forløb.

Jeg vidste, den var gal, men ville ikke indrømme det overfor andre. Det værste ved at prøve at stoppe helt alene var alle de tanker, der holdt mig søvnløs om natten. Jeg kunne ikke holde det ud, og det var først, da jeg fik professionel hjælp, at abstinenserne og tankerne forsvandt – og jeg blev fri af hash’en. Vildt at der gik flere år, når det med den rette hjælp tog så kort tid at komme videre. Jeg har ikke rørt hash siden, og det er fedt at have fået kontrollen tilbage over mit liv!

21-årig anonym eks-hashafhængig

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?