fbpx

SLIP UD AF DEPRESSION OG FÅ FORNYET LIVSGLÆDE

Sådan slipper du ud af depressionen

Træthed, manglende energi, nedtrykthed, dårlig nattesøvn, tunge tanker der kører i ring og håbløshed – depression har mange ansigter. Når man lider af en depression, føles det som 0m intet hjælper, og at man for altid vil have det på denne måde. Det er præcis den slags tanker der forværrer depressionen. Tilstanden kan få en til at føle at man aldrig bliver glad igen. Men sådan behøver det ikke at være. Der er altid mulighed for at forbedre ens livskvalitet – nogle gange skal man ”bare” have lidt hjælp. 

Under en depression arbejder hjernen ikke for fuld styrke.  Signaler i hjernen, der regulerer humør og følelser, fungerer ikke optimalt. Signalerne er mindre aktive eller helt inaktive.  Biofeedback stimulerer nogle bestemte områder i hjernen, som er påvirket af depressionen og derved optimerer signalernes aktivitet. Kort sagt får hjernen og nervesystemet lidt hjælp til at genoprette den nødvendige balance.

Slut med tunge tanker og nedtrykthed allerede fra den første behandling med en succesratte på 92,3% .

Behandlingsforløbet er ideelt for dig, der:

  • Vil erstatte tankemylder med lyse tanker og ro.
  • Ønsker at genfinde livsglæden og optimismen.
  • Vil have mere energi og overskud i hverdagen.
  • Ønsker en bedre nattesøvn

Tryk på knappen og modtag den første konsultation til 350 kr. (minus 53 %).

 

LÆR AT HÅNDTERE TANKERNE

Hos Stopnu har du mulighed for at lære hvordan du opnår kontrol over dine uønskede tanker og hvad du konkret kan gøre, når du bliver fanget af tankemyldret, så du får den hverdag du ønsker. Undervejs bliver du bevidst om, hvordan du reagerer på dem. Du finder ud af, at det ikke er indholdet af tankerne, der er vigtigt, men hvad du stiller op med dem, når de viser sig. Du får, det man kalder, fleksibel kontrol. Fleksibel kontrol betyder, at du når dertil, hvor du kan vælge, hvor meget eller hvor lidt fokus tankerne skal have.  Og du vil opleve at få det meget bedre, når du ved, hvordan du skal reagere på dine tanker og følelser.

Desuden får du hjælp til at komme af med de fysiske symptomer på depression, uden brug af medicin. Forløbet har allerede hjulet adskillige mennesker, der har døjet med angst, stress og depression og kan også hjælpe dig.

VARIGHED OG METODE

Forløbet er sammensat af metakognitiv terapi og biofeedback. Metakognitiv terapi er en redskabsbaseret metode. Du lærer nogle konkrete og brugbare værktøjer som kan anvendes med det samme. Og når du først har lært værktøjerne, så kan du altid tage dem frem og bruge dem. Biofeedback er svage elektromagnetiske impulser, som med det samme fjerne depressionssymptomerne og giver indre ro.

Efter blot 3 mdr. sover jeg meget bedre og falder i søvn med det samme, også når jeg har været på toilet. Jeg har meget mere ro i mig selv, ingen muskelspændinger og har fået mere energi.  Jeg kan nemmere styre mine tanker, men øver mig stadig hver dag på at bruge de værktøjer, jeg fik i forløbet, så jeg kan være opmærksom og i stand til at stoppe tankestrømmen. Min dagligdag er blevet meget bedre, jeg har lyst til flere hjemmeopgaver, jeg er i stand til at se anderledes på min tilværelse og ser lyset for enden af tunnellen…

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding