fbpx

FÅ KONTROLLEN OVER SUKKER TILBAGE

Spiser du sukker i smug, og sletter du sporene bagefter, så få kontrollen tilbage – over sukker som slik, chokolade og cola.

Dulmer du dine følelser med sukker og føler skyld over det? Så er du sukkerafhængig. Ligesom cirka 1 ud af hver 15. dansker. Du er altså langt fra alene, det føles bare sådan. Heldigvis kan det behandles. Sukkeret påvirker dig både fysisk og mentalt. Et langvarigt og for stort indtag af sukker skaber ubalance i din krops produktion af insulin og resulterer i, at du føler dig træt og uoplagt … og endnu mere ked af det.

VINK FARVEL TIL SUKKER - SÅDAN STOPPER DU – NU

Vil du genvinde kontrollen over sukkeret, er det ikke nok, at “du tager dig sammen” (og slet ikke hvis andre beder dig om det). Du er nødt til selv at ville blive fri af både trangen til sukker og de indgroede vaner. Derfor får du effektiv behandling og professionel hjælp hos os – så du kan stoppe hurtigere, lettere og for altid. Den individuelle behandling foregår sådan:

Den fysiske sukkerafhængighed fjerner vi ved hjælp af to behandlinger med Biofeedback, som hjælper kroppen til at genoprette sin naturlige sukkerbalance.

Den mentale afhængighed fjerner vi gennem individuelle samtaler, hvor du opnår indsigt i baggrunden for din sukkerafhængighed, får værktøjer til at holde fast i dit nye livsmønster – og dermed få kontrollen over sukkeret – og dit liv tilbage.

Det får du:

2 sessioner af 1 time
Biofeedback
Psykoterapi / Coaching

Pris :

2.000 kr. for 2 behandlinger, 2 dage i træk.

HVORDAN KOMMER DU VIDERE - UDEN SUKKER

Behandlingsforløbet er individuelt og består af to eller flere sessioner af 1 times varighed. Som tommelfingerregel skal du regne med to sessioner inden for samme uge, men det bedste resultat opnår du ved, at vi planlægger behandlingen fra gang til gang, så den støtter dig i takt med dine fremskridt. Her arbejder vi på baggrund af samtale med motivation, risiko-situationer og strategier for, hvad du gør, hvis du får lyst til de gamle vaner igen. Via Biofeedback-metoden hjælper vi dig også ud af din fysiske afhængighed, så sukkertrangen bliver erstattet med ro og balance, og du undgår abstinenser.

Du modtager konkrete råd baseret på vores erfaring med at bryde vaner og vi hjælper og støtter dig i takt med dine fremskridt.

Engang tænkte jeg på sukker hver eneste gang, jeg købte ind, og brugte meget energi på at skælde mig selv ud og undgå at spise for meget sødt. Så fik jeg behandlinger hos StopNu. I dag kan jeg lade de søde sager være eller vælge ET stykke kage, så er lysten stillet. Jeg har tabt mig – og kan bruge al min energi på andre ting.

Jeg har nu været sukkerfri i mange måneder, og det går superfint. Med behandlingen har jeg sparet flere tusinde kroner, jeg ellers ville have brugt på søde sager, og smidt 30 kilo, så nu kommer jeg snart tilbage for at blive røgfri!

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding