fbpx

TILBAGE TIL ET LIV UDEN MEDICIN OG PILLEAFHÆNGIGHED?

Uanset om du vil stoppe med at tage Benzodiazepiner, Antidepressiva, eller smertestillende medicin, er det ikke nok, at “du tager dig sammen” Så lad os hjælpe.

Stopnu har specielle i at hjælpe mennesker igennem udtrapnings perioden, med de fysiske og mentale udfordringer, som lægeordineret medicin ofte giver.
Med vores støtte kommer du ud af din medicinafhængighed, som du ikke selv har skabt. Hos os modtager du nøje tilpasset behandling – helt uden brug af medicin.

Hos Stopnu tilbyder vi abstinensbehandling med Biofeedback PEMF, så du undgår dårlige perioder i din udtrapning. Behandlingen lindrer og udjævner abstinenssymptomerne under udtrapningen og de kan fjernes helt, når du er ude af medicinen. Sideløbende lærer du hvordan du kan håndtere tankemyldret og du får brugbare værktøjer, til at blive fri for de endeløse grublerier og bekymringer.

Den medicin du tager, påvirker nogle bestemte områder i hjernen. Medicinen skaber en afhængighed som gør at hjernen vænner sig til den dosis medicin du modtager dagligt. Reduktionen af en tilvant dosis kan give ubehagelige abstinenser.  Hjernen mærker hurtigt underskud af det “stof” den er vant til at få og sender derfor signaler til kroppen om det den mangler. Du vil derfor opleve mentale og fysiske abstinenssymptomer.

Desuden påvirker medicinen dit nervesystem som gør at nervesystemet bliver overaktiv/overpirret og det kan føles som om at kroppen er i konstant uro og i alarmberedskab under udtrapningen. I perioden efter dosisreduktion skal nervesystemet på ny tilpasse sig den lavere dosis.

 

SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ud af forskelige afhængigheder ved hjælp af PEMF- Biofeedback og samtaleterapi. Det er vigtigt at du allerede, inden vi går i gang har en udtrapnings-plan, udfærdiget af din læge.

I udtrapnings processen arbejder vi med abstinenser, angst og søvnbesvær, samt det der både fysisk og psykisk kommer akut til overfladen. Forløbet er nøje tilpasset udtrapnings-planen, og vi mødes på de tidspunkter, hvor du skærer ned på medicinen.Ved første samtale aftaler vi, hvordan det efterfølgende forløb skal sammensættes.

Formålet i forløbet er at oplyse, informere og tilrettelægge behandlingen bedst muligt efter dit behov, så du undgår unødvendig angst/nervøsitet. Alt foregår ambulant og under ledelse af vores veluddannede personale. Du har den samme behandler ved din side under hele forløbet, og er velkommen til at ringe til velkommende, når du har brug for en snak mellem sessionerne.

Vil du også stoppe nu, hurtigt og uden ubehag? Så står vi klar til at afvænne dig fysisk via Biofeedback og mentalt via samtaleterapi – i lige præcis det omfang, der passer dit behov.

Det får du:

Forløb : 

Sessioner af 1 time som er en kombination af Biofeedback – Abstinensbehandling
Psykoterapi/ Coaching

 

For mig har kontakten til StopNu betydet, at jeg nu har fået mulighed for at opleve, og deltage, i mit eget liv uden at skulle være afhængig af medicin. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale StopNu til alle, der lider af abstinenser i forbindelse med udtrapning af medicin! En ekstra bonus har været, at behandlingerne er smertefri og uden bivirkninger. 

Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke forskel og det blev bedre og bedre i takt med at jeg modtog flere behandlinger. I dag har jeg været ude af medicin i nogle mdr. og jeg er fri for de fleste abstinenser. Jeg er stadig knyttet til Stopnu, hvor jeg modtager en behandling i ny og næ… når jeg synes at uroen melder sig. Jeg har indset at det er helt ok at søge professional hjælp.  Jeg kan varmt anbefale Stopnu, til dig der skal ud af medicin.

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding

Få 20 minutters gratis samtale

Få en handleplan for din medicin udtrapning. bestil en uforpligtende samtale allerede i dag.