fbpx

Da Malene blev røgfri!

I 2016 fik jeg en behandling hos Stopnu efter at have røget i 11 år. Jeg har i dag været røgfri i 2 år og 5 måneder og det er noget af det bedste der er sket for mig. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg fik mere energi, mit slim i halsen forsvandt, min hoste stoppede og min lugtesans og smagssans blev normal igen. Jeg frygtede at jeg ville have trang efterfølgende og gik og ventede på at den ville dukke op, men den kom fantastisk nok aldrig. Jeg fik en god behandling hos Beata i Stopnu. Vil uden tvivl anbefale behandlingen til andre som gerne vil stoppe med at ryge. Især til dem som selv har prøvet på at stoppe mange gange hvor de efterfølgende har gået og kæmpet med trangen og været sure og irritable over at de har haft lyst til at ryge og så er faldet i igen som også altid skete for mig førend jeg fik behandlingen hos Stopnu. Jeg var meget imponeret over virkningen og er det stadig!

Skriv en kommentar