fbpx

40 år med røg…

Jeg røg 20 cigaretter om dagen i 40 år, og jeg nød mine smøger.  Da min veninde blev røgfri hos Stopnu, var jeg skeptisk og tænkte: ”Sådan noget pjat”, men en stemme inde i mig sagde, at når hun kan, så kan jeg også stoppe.

Jeg besøgte Stopnu, som den gang lå i Vedbæk. Jeg røg en cigaret, inden jeg gik ind af døren. 
Efter behandlingen havde jeg svært ved at forstå, at nogen kunne stoppe med at ryge på denne måde. Min tvivl blev snart gjort til skamme. Trangen var forsvundet og jeg tænkte ikke på at ryge. Da jeg ikke havde røget i 1 måned, sagde jeg til mig selv: ”Jeg kommer aldrig til at ryge igen”.

Jeg blev røgfri og har ikke røget siden!!  Der er nu gået 15 år og jeg savner ikke cigarretterne. Det har været en fantastisk oplevelse. Jeg kender 17-18 personer, som stadig er røgfrie efter et rygestop hos Stopnu.

Jeg har efterfølgende været i behandling for sukkertrang, det går helt fantastisk, jeg har ingen trang til søde sager. 

Jeg kan varmt anbefale Stopnu.

 

– Marianne