fbpx

 Jeg røg i 57 år og var dybt afhængig

Jeg har været ryger i 57 år og røget 60 cigaretter om dagen og nogle dage flere. Jeg røg også om natten, så jeg var dybt afhængig af nikotin. Min pengepung og mit helbred kunne ikke tillade at jeg fortsatte med at ryge, så jeg måtte bare stoppe, men viste ikke helt hvordan.

Jeg var skeptisk og tvivlende, om jeg ville kunne stoppe. Rygning har været en del af mig i mange år, men jeg havde mange gode grunde til at ville prøve om jeg kunne blive røgfri. Jeg fandt via en annonce på FB frem til Stopnu. Jeg blev røgfri, som de har lovet, efter blot 2 behandlinger, men skal stadig arbejde med vanen. Jeg har haft cigaretter i min taske, men ingen trang eller behov for at ryge dem. Jeg har ingen abstinenser haft og sov igennem allerede efter den første behandling (så godt har jeg ikke sovet i mange år).

Selvom jeg ikke viste hvad jeg gik ind til og hvordan min hverdag vil blive uden røg, så tog jeg chancen. Jeg er i dag glad og taknemlig for at have taget beslutning om at blive røgfri.

Det glæder mig, at jeg ikke skal købe flere smøger. Til sommer skal jeg rejse med min familie; denne gang uden at føle skyld over at var den eneste ryger, som de altid måtte tage hensyn til.  I weekenden var jeg til en famille fest. Det var fantastisk at være til en fest, uden at skulle ud at ryge J

 Jeg vil anbefale Stopnu til alle dem som har lyst til at bliver røgfrie men er skeptiske ligesom mig og tror at rygestop skal være en kamp. Tro om igen!

– Karen