fbpx

Jeg har i nogle år fået medicin for KOL

Jeg har i nogle år fået medicin for KOL som i manges tilfælde giver bivirkninger, såsom angst.

Jeg var i starten ikke klar over at min angst kunne være en medicinbivirkning. Jeg blev mere og mere usikker på mig selv og utryg i mange situationer. Jeg begyndte at isolere mig gradvis og kunne ikke sove. Efter noget tid besluttede jeg mig at kontakte min læge og bede om hjælp. Jeg fik noget beroligende og begyndte at få det bedre.  Pillerne fik jeg over længere periode og da jeg skulle genbestille viste det sig at jeg ikke kunne få min recept fornyet. Min nye læge anbefalede et nyt præparat som erstatning. Den nye medicin virkede slet ikke efter hensigten.  Jeg blev frustreret og besluttede at stoppe med pillerne, da jeg ikke kunne få de gamle mere. Efter 3 dage kom abstinenserne! Jeg kunne ikke være i min egen krop. Jeg har haft kramper i mine fødder, uro i kroppen, jeg kunne ikke sove, var svimmel, havde problemer med mine øjne ( synet blev sløret) og angsten som blev hold nede af medicinen, eksploderede igen!  Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre.

Jeg havde hørt om Stopnu og deres rygestop, og jeg valgte at kontakte dem. Kom i abstinensbehandling med det samme. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke forskel og det blev bedre og bedre i takt med at jeg modtog flere behandlinger. I dag har jeg været ude af medicin i nogle mdr. og jeg er fri for de fleste abstinenser. Jeg er stadig knyttet til Stopnu, hvor jeg modtager en behandling i ny og næ… når jeg synes at uroen melder sig. Jeg har indset at det er helt ok at søge professional hjælp.  Jeg kan varmt anbefale Stopnu, til dig der skal ud af medicin.

Vh Finn