fbpx

Jeg ser lyset for enden af tunnelen…

Jeg havde det psykisk skidt i 15 år.  Jeg gad ikke længere de ting, som jeg kunne før og var glad for. Bare det at går en tur, skulle jeg virkelig tage mig sammen til. Mine nætter var forfærdelige, jeg kunne ikke sove på grund af forstyrrende tanker. Skulle jeg på toilet om natten, var jeg helt sikker på, at jeg ikke ville kunne falde i søvn igen. Jeg blev mere og mere trist, irritabel og træt af det hele.  Min vejrtrækning var kort og min krop anspændt og præget af uro. Jeg glemte ting og var energiforladt. Jeg undskyldte tilstanden med smerterne, som jeg døjer med samt min alder… men det viste sig hurtigt, at det var noget andet.

Jeg hørte tilfældigvis om Stopnu, men kunne ikke forestille mig, at de kunne hjælpe mig. Jeg var skeptisk, men kom til en gratis samtale for at høre om mulighederne. Jeg kunne nikke genkendende til alt, som Beata sagde om min tilstand, for sådan havde jeg det lige præcis. Jeg startede på et forløb med det samme og er så glad for den kæmpe forandring.  Efter blot 3 mdr. sover jeg meget bedre og falder i søvn med det samme, også når jeg har været på toilet. Jeg har meget mere ro i mig selv, ingen muskelspændinger og har fået mere energi.  Jeg kan nemmere styre mine tanker, men øver mig stadig hver dag på at bruge de værktøjer, jeg fik i forløbet, så jeg kan være opmærksom og i stand til at stoppe tankestrømmen. Min dagligdag er blevet meget bedre, jeg har lyst til flere hjemmeopgaver, jeg er i stand til at se anderledes på min tilværelse og ser lyset for enden af tunnellen… Tak for din hjælp Beata.

Hans 70 år, blev behandlet for depression