fbpx

“..men selv flere blodpropper kunne ikke få mig til at stoppe.”

Jeg har prøvet at stoppe med rygning adskillelige gange, uden held og er blevet anbefalet at prøve et rygestop hos Stopnu af min nabo. Hun selv var blevet røgfri hos dem og har ikke røget i mange år. Jeg har selv røget i 53 år og rigtig meget (50  hjemmerullet cigarretter om dagen).  Jeg vidste at jeg var nødt til at stoppe på grund af mit helbred, men selv flere blodpropper kunne ikke få mig til at stoppe.  Jeg har røget over det hele i mit hjem og har skabt mange vaner og ritualer omkring rygningen. Det gik pr automatik og jeg tændte den en efter den anden cigaret, uden at jeg tænkte over hvor mange der blev til. Efter blot 2 behandlinger hos Stopnu var trangen som lovet væk så jeg kunne koncentrere mig om de indgroede vaner og finde nye beskæftigelser til mine hænder. Jeg er forbavset og undrer mig stadig over hvordan en maskine kunne hjælpe mig til at blive røgfri.

Axel

Skriv en kommentar