fbpx

“Rygestop har givet mig frihed”

Jeg har røget 20 cigaretter om dagen i 38 år og har forsøgt at stoppe op til flere gange, uden held. Jeg prøvede med nikotinplaster og tyggegummi men kunne ryge samtidig. Intet virkede… Jeg tænkte at der skulle ske noget drastisk for at få mig til at stoppe med at ryge. Jeg har læst i den lokale avis om en som har prøvet behandlingen hos Stopnu og tænkte det vil jeg også prøve. Jeg ringede straks til klinikken og fik en tid. Jeg har nu været røgfri i 12 år og har ikke haft trangen eller lysten til at ryge fra dag et. Når jeg kigger tilbage, synes jeg at det var nemt for mig at stoppe. Rygestop har givet mig frihed og bedre helbred (hoster ikke længere). Jeg er så glad for min beslutning og jeg kommer aldrig til at ryge igen.

Jeg vil varmt anbefalede behandlingen til dem der har prøvet alt ligesom mig.

Dorthe

Skriv en kommentar