fbpx

“Troede min sidste tid var kommet!”

Hejsa alle

Sender jer de bedste hilsner i taknemmelighed over at I formåede at få mig (og mange af mine kære/nære) røgfri. Den 19.11.2018 kunne min svigermor og min mand fejre 12 1/2 års rygestop ???…

I dag den 30.11.2018 er det så mig der fejrer 12 1/2 års rygestop. De næste uger er det så mange, både fra familien, tidligere kollegaer og venner der ligeledes fejrer 12 1/2 års rygestop.

Jeg glemmer aldrig dagen da jeg skulle op til jer, og de 3 efterfølgende dage. Selve dagen var fin, men – ærlig talt troede jeg ikke på det ville hjælpe mig. De næste 3 dage, var jeg MEGA syg, rystede, tudede, skabte jeg mig og så videre. Troede min sidste tid var kommet.

Det var vildt, og havde jeg haft cigaretter hjemme, så havde jeg nok faldet i. Men sådan gik det heldigvis ikke. Efter 3 dage i “helvede” var jeg frisk som en havørn, og alting blev bare bedre og bedre for hver dag der gik.

Det skal så siges at INGEN af de 16-18 andre vi har kendskab til, som fik samme BIOFEEDBACK TERAPI havde nogen problemer – OVERHOVEDET IKKE.
Så … er bare så glad – tusinde tak for at I hjalp mig ud af mine 35 år som stor ryger.

Glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Skriv en kommentar